Ringo: ezért nem állt újra össze a Beatles

2015. március 28. 09:57 - Angus Yang

Ringo Starr 34 év után ismét a Rolling Stone magazin címlapjára került, mégpedig annak kapcsán, hogy áprilisban beiktatják a Rock And Roll Hall Of Fame-be, mint szóló előadót. A dobos a folyóiratban olvasható interjúban a Beatles újra összeállásával kapcsolatban hajdan felmerült pletykákról is beszélt. A cikkből kiderül, az újraegyesülésről szóló hírek nem voltak teljesen alaptalanok.beatles.jpg

Mint ismeretes, a hetvenes években néhány évvel a Beatles feloszlása után John Lennon és Paul Mccartney félretették személyes ellentéteiket, a sajtó pedig egyből elkezdett egy Beatles újraegyesülésről fantáziálni. A mostani interjúból kiderül, a találgatásoknak volt némi valós alapja.

Ringo így emlékszik vissza azokra az időkre: " A sajtó és a körülöttünk lévő emberek azonnal elkezdték, hogy gyerünk, csináljátok meg. Mi el is kezdtünk beszélni róla, de az volt a baj, hogy nem négyen együtt vitattuk meg a lehetőségeket, hanem kettesével, párokban. Ha kicsit jobban végiggondoljuk, több időt szánunk az ötlet megfontolására, simán megcsinálhattuk volna. Voltak dalaink, tudtunk játszani, össze tudtuk volna rakni a dolgot. Persze ennek már vége, George és John nincsenek már közöttünk."

A próbálkozás egyik kézzelfogható eredménye a dobos 1973-as Ringo című albuma, az egyetlen Beatles utáni album, amin mind a négy tag zenél, igaz különböző dalokban, nem együtt.

A két még élő Beatle legközelebb a fent említett beiktatási ceremónián fog nyilvánosan együtt megjelenni, amikor is Paul fogja az ünnepi beszédet elmondani Ringo beiktatásán.

Íme még egy kép, amely a fenti fényképhez hasonlóan szintén a Beatles utolsó zenekari fotózásán készült. Alatta pedig Ringo a legújabb Rollin Stone magazin címlapján

beatleslast8.jpg

ringo.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása