Leállt a U2 koncert, hogy egy rajongó is beszállhasson

2015. május 26. 10:09 - Angus Yang

A U2 nemrég indult amerikai koncertkörútjának ötödik állomásán pénteken Phoenixben játszott. A 'B' színpadon (kis színpad) épp a 'Sweetest Thing-et' kezdték volna, amikor Bono leállította a zenekart és felhívott egy nézőt a pódiumra. Nézd meg, mi történt ezután.

u2vendeg.jpg

Miután Bono leállította a zenekart, így szólt a közönséghez: ' Találkoztam egy sráccal, azt kérte, játsszuk el ma az In God's Country-t. Próbáljuk meg!'  A dalt 14 éve csak néhány alkalommal játszották élőben, így the Edge elkezdte az akkordmenetet próbálgatni. Bono eközben a közelben lévő közönséget fürkészte, majd egyikükre mutatva megkérdezte: 'Te vagy az a srác? És tudod az In God's Country akkordjait?"

 A rajongó felmászott a színpadra, láthatólag ő sem hitte el hogy ott lehet. Megölelte a zenekar tagjait és kapott a nyakába egy akusztikus gitárt, majd el is kezdte a dalt, mire az énekes megkérte, hogy lassan játssza, mert próbál a szövegre emlékezni. Aztán lassan összeállt  a dolog és a fan önfeledt örömmel zenélt bálványaival egy színpadon. Olyannyira belefeledkezett, hogy a végén azt gondolhatta, bevették ötödik tagnak, mert a következő számra is maradt volna, mire Bono udvariasan megköszönte neki a szereplést. A srác elomondhatja magáról, hogy megvan élete egyik legnagyobb sztorija. 

                                                 forrás: Rolling Stone magazin

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása