Ők a legszerencsésebb Iron Maiden rajongók

2015. szeptember 03. 10:37 - Angus Yang

150 szerencsés Maiden fanatikus elmondhatja magáról, hogy túl van élete egyik legnagyobb élményén. A zenekar új albuma szeptember 4-én jelenik meg. Ebből az alkalomból néhány kiválasztott rajongó egészen kivételes élményben részesülhetett. 

brucerepulo.jpg

Augusztus 26-án 150 szerencsés rajongót repített az Iron Maiden repülőgépén maga Bruce Dickinson, mint kapitány Párizsba, hogy abban a stúdióban, ahol az album készült, meghallgassák a hamarosan megjelenő lemezt.

Már a repülőutat is feldobta, hogy az énekes személyesen üdvözölte a fedélzeten az utasokat, mindenki kapott Eddie maszkot és folyt a zenekar hivatalos söre. A stúdióba érve Bruce Dickinson mesélt röviden a lemezfelvétel munkálatairól, itt is előkerült pár láda Maiden sör, következett egy kis fotózkodás, majd a világon elsőként a rajongók csapata meghallgatta a lemezt. Íme egy rövid videó, amit az eseményről a zenekar hivatalosan tett közzé.

A rajongók pedig talán még most is azt hiszik, hogy álmodták az egészet.

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása