Sport Emmy díjat kapott a Dream On remake videója

2015. május 13. 09:27 - Angus Yang

Az Aerosmith tagjai a bostoni robbantás áldozatainak állítottak emléket

Steven Tyler és Joe Perry a Dél-kaliforniai Gyerekkórussal karöltve egy évvel ezelőtt újra felvette az Aerosmith klasszikusát. A videó az egy héttel ezelőtt rendezett 36. Sports Emmy Awards gálán kapott díjat, ez alkalomból mi is bemutatjuk.

aerosmith.jpg

A bostoni illetőségű Aerosmith, Casey Tabo segítségével vette fel újra klasszikus balladáját. A rendező a Judas Priest, a Mötley Crüe és még számos zenekar mellett az Aerosmith korábbi koncertfilmjein is dolgozott már, most Steven Tyler kérésére szállt be a projektbe.

A videó eredetileg egy dokumentum filmhez készült, mely a bostoni maratonon elkövetett robbantás tragédiáját feldolgozó városról szólt.  A három halálos áldozat között egy nyolcéves kisfiú is volt, ezért döntött úgy a csapat, hogy egy gyerekkórus közreműködésével veszik fel újra a dalt. A képeken a kórus és az Aeromith tagjai mellett bemutatják az áldozatokat és a Martin Richard Alapítvány maratonista csapatát edzés közben Bostonban.

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása