Ma a Metallica egy lemezboltban játszik. Nézd meg Te is!

2016. április 16. 21:05 - Angus Yang

A Metallica mindig is a Lemezboltok Napjának- Record Store Day - elkötelezett támogatója volt. Az idei eseményre egy meglepetéssel készültek, ma éjfél után 1-kor érdemes netközelben lenni.

teljes_met.jpg

 A zenekar már túl van a beálláson, úgyhogy magyar idő szerint hajnal 1-kor indulhat a buli, amelyet néhány szerencsés Metallica fanclub tag és a bolt kisorsolt vásárlói személyesen nézhetnek végig a helyszínen, a Rasputin lemezboltban a kaliforniai Berkeleyben. Ha addig senki nem teszi tönkre az internetet, akkor a koncertet élőben streameli a zenekar a hivatalos Facebook oldalán. 

A Metallica tagjai a lemezvásárlás elkötelezett hívei. Lars Ulrich elmondása szerint nagyon boldog, hogy fia kívánságlistáin a Deep Purple és egyéb klasszikusok bakelit lemezei szerepelnek. James Hetfield pedig ebben a videóban arról mesél, hogy anno milyen nagyszerű érzés volt beszereznie élete első fekete korongját, a Lynyrd Skynyrd Sweet Home Alabama című kislemezét és hogy az Iron Maiden első albumának borítóját meglátva azonnal meg kellet vennie a lemezt. A legnagyobb izgalmat pedig az jelentette számára,, amikor saját debütáló albumukat a Kill Em All-t látta meg először egy lemezboltban. Meg is vette az összes példányt.. nem, csak viccelt.

Száz szónak is egy a vége, Metallica fanoknak találkozó éjfél után 1-kor itt !

 

  

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása