BOSSZANT A KONCERTEN A SOK MAGASBA TARTOTT TELEFON?

2015. február 21. 11:17 - Angus Yang

MARKY RAMONE KIFEJLESZTETTE A TELEFON-CSAPÓT

smartphone_swattr.jpg

A Ramones dobos megszerkesztette az eszközt, amivel hatásosan védekezhetünk a koncerteken magasba tartott mobiltelefonok ellen.

A légycsapó szóból kiindulva talán mobilcsapónak nevezhetnénk a konstrukciót. Az összeállítási útmutató a következő: végy egy dobverőt és ragassz rá egy - lehetőleg Ramones, vagy más punk - bakelit kislemezt. Az így elkészült készséggel hatásosan verheted ki az előtted álló kezéből a mobilját. Ha pedig még nagyobb kárt akarsz tenni a telefonban és gazdájában, akkor használd a dobos által most megjelent önéletrajzi könyvet és azzal üsd a mobilozót. Az eszköz használatát Marky egy rövid kis videóban mutatja be.

 

Nyilván a dolog egy ügyes reklámfogás a most megjelent könyvnek, de tény, hogy a zenészeket is zavarják az előadás alatt twitterezők, sms-ezők. Corey Taylor, a Slipknot frontembere egy üveg vizet önt arra, akinél mobilt lát és ezzel annyit elért, hogy legalább az első sorokban állóknál a zsebekben maradnak a telefonok.

Bruce Dickinson pedig egy 2012-es indianapolis-i Iron Maiden koncerten a Wasted Years intrója alatt kb. így üvöltözött egy nézővel: " .. Te ott .. az utolsó három kib...ott szám alatt végig sms-eztél ! Egy f...kalap vagy! "  Egy másik mobil  :)  szerencsére rögzítette az eseményt, amely alább meg is tekinthető.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása