Gene Simmons helyretette Ice Cube-ot

2016. április 10. 17:51 - Angus Yang

Az úgy kezdődött, hogy pénteken New Yorkban a Rock and Roll Hall of Fame évi beiktató gáláján  a mindenható döntőbizottság az N.W.A. nevű hip-hop formációt beválasztotta a rock n roll örökös hírességeinek csarnokába. Hova máshova. Az esemény alaposan kiverte a biztosítékot Gene Simmons-nál, a Kiss magyar ősökkel is bíró alapítójánál, a rockzene mai napig elkötelezett harcosánál.

simmons.jpg

Gene Simmons-ról köztudott, hogy nem tartja meg magának a véleményét, különösen, ha szeretett műfaját, a rockzenét érik méltatlan támadások.A rock leghosszabb nyelvű híressége nemrég a Rolling Stone magazinban egy kérdésre azt válaszolta, hogy a hip-hop műfajnak 10 éven belül annyi és ő lesz az első aki a sírján fog táncolni. 

Az említett gálán Ice Cube,az N.W.A. egyik alapítója beszédében hosszasan ecsetelte, azért kerülhettek be, mert a rock n roll az nem egy zenei műfaj, hanem egy életforma. Mr. Gene Simmonst a fenti kiszólás kapcsán személyesen is megszólította és azt üzente neki, hogy a hip-hop műfaj igenis rock n roll és örökké jelen lesz. Simmons a Twitteren válaszolt  a rappernek: 'Tisztelettel kérem, majd szólj, ha Jimi Hendrix bekerült a Hip-Hop Hírességek Csarnokába, akkor igazat adok neked'

simmons_tweet.png

 Amúgy a legfontosabb alapfeltételnek az N.W.A. megfelelt, 25 év telt el az első albumának megjelenése óta. Kíváncsian várjuk, jövőre kinek a beiktatása kinek az agyát b@ssza fel. 

Szavazz! Szerinted van helye az N.W.A.-nek a Rock n Roll Hall of Fame-ben? 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása