Titkos klubkoncertet adott a Green Day

2015. május 20. 09:59 - Angus Yang

 Billy Joe Armstrong és bandája vasárnap abban a klubban lépett fel, ahol még a kezdetek idején pár száz embernek nyomták esténként. Neves vendégek is megjelentek az eseményen. Szerencsére néhány rajongó videózott.

greendayjog.jpg

A banda a híres-hírhedt 924 Gilman Street nevű klubban lépett fel, ahol a zenekar pályafutása indult. A helyet a nyolcvanas években hozta létre egy punk rajongó a kaliforniai Berkeleyben. A klub rövid idő alatt a helyi punk élet egyik központja lett és sok, mára már neves zenekar koptatta a deszkáit esténként, mielőtt eljutott a nagyszínpadokra. A Green Day mellett még olyan zenekarok kezdték itt , mint a Rancid, a Neurosis, vagy az AFI. Ahogy azután a hely ismertté vált, a környéken turnézó zenekarok is megfordultak a színpadán, játszott itt az Offspring, a Sick of it All és az Alkaline Trio.

A Green Day mostani meglepetés koncertje a nemrég történt oklahomai tűz károsultjait hívatott segíteni. Független kiadók, egy lemez stúdió és környékbeli lakók számára gyűjtöttek Armstrongék. A Green Day-t Jello Biafra ( Dead Kennedys) konferálta fel. A koncert közben a Knowledge című dal erejéig a Rancid-es Tim Armstrong is csatlakozott a bandához.

Íme néhány rajongói felvétel, a legalján pedig a buli setlistje. 

setlist.jpg

forrás: punkrocknews.org

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása