Megtörtént: Guns N Roses koncert - Axl és Slash együtt

2016. április 02. 19:06 - Angus Yang

Péntek este bekövetkezett, ami már eddig is nyilvánvaló volt, csak az időpont változott. A Guns N Roses alaposan meglepte rajongóit.

guns_troubadour.jpg

 

Axl Rose és Slash elérkezettnek látták az időt, hogy kicsit felrázzák a hétvégén már nehezen ébredező Los Angelesieket és a tegnapi nap folyamán bejelentették, hogy este buli lesz, méghozzá GNR koncert a Troubadour nevű klubban. Aki első hallásra áprilisi tréfának hitte a dolgot, annak esélye sem volt a bejutásra, mindössze 250 jegyet adtak ki (videó a sorban állókról lent) , ezen kívül a VIP vendéglistán lévők mehettek még be.

Az eredeti felállásból Axl, Slash és Duff volt a színpadon, akik Dizzy Reed (billentyűsök), Richard Fortus (gitár) és Frank Ferre (dob) társaságában nyomták végig a nagyrészt Guns klasszikusokból álló koncertet. Az előzetes pletykákkal ellentétben Steven Adler nem lépett színpadra.

Kép- és hangrögzítő eszközöket nem lehetett bevinni, úgyhogy egyelőre csak rövid részletek tűntek fel a világhálón. A setlist alatt egy összeállítás látható a rövidke részletekből összefűzve, lejjebb pedig a délutáni sorban állásról készült videó tekinthető meg.

A koncerten elhangzott számok:

01 – It’s So Easy
02 – Mr. Brownstone
03 – Chinese Democracy (primeira vez com Slash)
04 – Welcome To The Jungle
05 – Double Talkin’ Jive (primeira vez desde 17 de Julho de 1993)
06 – Live And Let Die (Paul McCartney & Wings cover)
07 – Rocket Queen
08 – You Could be Mine
09 – The Godfather Theme (Slash)
10 – Sweet Child O’ Mine
11 – New Rose (The Damned cover) (primeira vez ao vivo)
12 – Better
13 – Knockin’ On Heaven’s Door (Bob Dylan cover)
14 – My Michelle
15 – Nightrain

Ráadás
16 – The Seeker (The Who cover)
17 – Paradise City

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása