Itt az új Nickelback videó - bizony ilyen szám is van az új albumon

2015. március 06. 08:42 - Angus Yang

Akik már ismerik a tavaly novemberben megjelent No Fixed Adress című lemezt, azoknak feltűnt, hogy mennyire vegyes érzések, stílusok kavarognak a lemezen. A lemezt végighallgatva az a gondolata támad az embernek, hogy a zenekar több platina lemezzel a háta mögött is még keresi a pontosan behatárolt célközönségét. 

nickelback.jpg

Mással nem tudjuk magyarázni az albumonként és a lemezeken belül is fellelhető sokszínűséget. A tegnap előtt megjelent She Keeps Me Up videó is bele illik ebbe a sorba. Rock, mint olyan viszonylag halvány nyomokban fedezhető fel benne, helyette viszont disco-funky alapok, női vokál, látvány elemként pedig flitterek, diszkógömbök szerepelnek, a hetvenes évek feelingjét megteremtve . A gitár, ha egyáltalán hallatszik néha, akkor a San Francisco utcáin című sorozat aláfestő zenéjét idézi.  Ezzel az egésszel még sincs semmi baj, Mick Jagger is kacérkodott szólólemezein más műfajokba tett utazással (pl. Sweet Thing). Mégpedig azért, mert ő is simán megtehette. Ott is , mint itt, a feszes, kemény alapok adták az egész dal értelmét. 

Ha a video megtekintése után úgy érzed, ledobtad kissé a láncot, akkor alatta megtalálod a lemez nyitó számát,  az azért megszólal. Utána már csak átlagolnod kell.  

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: video nickelback

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása