Slash: nem Michael Jackson miatt ment szét a Guns 'N Roses

2015. április 10. 12:15 - Angus Yang

Az ex-Guns gitáros a napokban egy rádió interjúban cáfolta a zenekar egykori menedzserének állítását, miszerint alapvetően Slash és a pop-király a hibás a zenekar feloszlásáért. Röviden ismertetjük, mi is történt annak idején és hogyan reagált Slash a felvetésre.

slashjackson.jpg

Slash többek között Jackson 1991-es Dangerous lemezén működött közre, valamint az énekes által szervezett segélykoncerteken is fellépett. Mielőtt bármelyik rockzene-rajongó az együttműködésért elítélné őt, ne feledkezzünk meg arról, hogy Jacksonnal olyan nevek dolgoztak együtt, mint Paul McCartney, Mick Jagger, Eddie Van Halen, vagy Lenny Kravitz. Mindegyikőjükről elmondhatjuk, hogy nem pénzért, vagy hírnévért csinálták, az volt már nekik, méghozzá mindkettő bőven. Inkább a kihívás, a kalandvágy vezérelte őket és a tehetséget látták Jacksonban.

Két hete a GNR volt menedzsere, aki 1991 és 2008 között intézte a zenekar ügyeit, nyilatkozott egy zenei lapnak. Goldstein azt mondta, hogy Slash és Jackson együttműködése tette be a kaput a Guns 'N Roses-nak. Mint elmondta, Axl-t érzékenyen érintette Jackson akkoriban előkerült gyerekmolesztálási ügye, mert apja őt is zaklatta gyerekkorában. Szerinte Rose elhitte az énekes elleni vádakat, ezért nehezményezte, hogy gitárosuk nevét adja a popsztár fellépéséhez. Általában a drogozás és ivás nem zavarta, de a gyerekmolesztálás kérdésében hajthatatlan volt. 

Slash így reagált a menedzser nyilatkozatára:" Hallottam róla és kiakasztott, semmi alapja nincs. A banda az eset után még évekig együtt maradt, akkoriban egyáltalán nem tekintette senki nagy ügynek az egészet. Ha netán mégis, az gyorsan elmúlt. Úgyhogy nem kívánok foglalkozni azzal, hogy milyen szarságokat hord össze az a fickó."

Íme Slash és Michael Jackson egyik közös produkciója.

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása