Most tiéd lehet Slash kastélya

2015. június 09. 09:13 - Angus Yang

Megtudhatod Slash mennyiért árulja Beverly Hills-i kéglijét. Meg is mutatjuk belülről a fényűzően felújított pecót. Képek csak erős idegzetűeknek!

slashhaz.jpg

Mint minden jónak, nemrég Slash házasságának is vége szakadt, ezért árulja a milliomos rocker az előkelő környéken lévő hatalmas kastélyt. Az épület Beverly Hills Mulholland Estates nevű részén fekszik, ami a hírességek által különösen kedvelt terület, mert a külvilágtól teljesen elzárt, így  mentes a paparazziktól és bámészkodóktól. Afféle elzárt kis Paradicsom, ahova csak őrbódékon keresztül jut be az ember, feltéve ha ott lakik, vagy igazolni tudja, hogy Paris Hilton, Robbie Williams, vagy Charlie Sheen medencéjét megy tisztítani. Ők laknak ugyanis még a gitáros szomszédságában.

Slash 2009-ben 7,3 millió dollárért vette az ingatlant, amit feleségével együtt igényeiknek megfelelően pénzt nem kímélve felújíttatott. Most 11 millió dollárt kér a toszkana stílusú villáért, ami első hallásra soknak tűnik, de ha felsoroljuk, mi minden foglaltatik az árban, akkor érthető a csillagászati összeg: 6 hálószoba, 8 fürdőszoba, hatalmas konyha, medence bárral, gördeszka rámpa. A pincében egy komplett éjszakai bár DJ pulttal, táncos rúddal, egy professzionális lemez stúdió, egy szélesvásznú mozi és egy borospince. 

Akit a felsorolás nem győzött meg, nézze meg galériánkat, erre mondják, hogy '..igényesen felújított...'  De aztán semmi irigység!  Inkább tessék gyakorolni szorgalmasan a gitáron, ki tudja..

 

  forrás: hollywoodreporter.com

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása