Ha kihagyod a pénteki Motörhead bulit..

2015. június 28. 09:52 - Angus Yang

.. akkor legalább nézz bele Lemmy-ék tegnap előtti koncertjébe. A banda a Glastonbury fesztivál nagyszínpadán játszott és a BBC volt olyan kedves, hogy a teljes bulit feltöltötte a netre. 

motorhead.jpg

 

Története során először lépett fel a Motörhead  Glastonbury-ben és nem lehet tudni, hogy a zenekar kerülte-e eddig a fesztivált, vagy fordítva.  Mindenesetre a beszámolók szerint a banda nagyon jól illeszkedett a rendezvény hangulatához. A BBC jóvoltából a teljes koncert megtekinthető, méghozzá pro-shot minőségben.

Az avatottabbaknak talán feltűnik, hogy Lemmy a szokásosnál kicsit szétesettebb, de ezt két okból is el kell fogadnunk. Az egyik, hogy néhány hónapja a Motörhead még fesztiválokat mondott le a 69 éves frontember betegsége miatt. A másik pedig, hogy mára már ő is egyik tagja annak a szűk társaságnak akiket úgy hívunk, hogy a Rockzene Dinoszauruszai. Nekik pedig mindent elnézünk, örülünk, hogy egyáltalán még a színpadon vannak és a kedvünkért nyomják, holott semmi nem kényszeríti őket rá, mindent elértek már.

És örülünk neki, hogy a színpad helyett nem egy yacht deszkáit koptatja, pénzét számolgatva. Helyette stúdióba megy, zenét ír, turnézik, éli rock 'n roll életét. ' That's the Way I Like it Baby!'

 

Motörhead, 2015 június 26. Glastonbury Fesztivál  ( 8:50-nél indul a buli)

 

forrás: BBC

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása