Ilyen, amikor a Metallica gitáros a lányával Adele-t játszik

2015. május 17. 09:56 - Angus Yang

James Hetfield pénteken egy segélykoncerten kapta elő akusztikus gitárját, ahol lányával közösen Adele 'Crazy for You' című számát adták elő. A fellépők között még több nagyágyú volt, mutatjuk, videókkal.

hezfield_1.jpg

Idén rendezték meg a második Acoustic-4-A-Cure segélykoncertet San Franciscóban. Az rendezvény ötletgazdája és szervezője a két Bay Area-i rocker, James Hetfield és Sammy Hagar, akik így egy helyi gyermekkórház rákkutatási alapjának gyűjtenek pénzt. A koncerten fellépett még Jerry Cantrell (Alice in Chains), Linda Perry a 4 Non Blondes egykori énekese, Joe Satriani, valamint Chad Smith a Red Hot Chilli Peppers (és a Chickenfoot) dobosa. A közös bennük, hogy környékbeliek, így nem kellett a bevételből az utaztatásukra és a szállodájukra költeni, több pénz mehetett a kórháznak.

Íme a videók, legalul pedig a koncert retro ihletésű plakátja 

               

              

              

             

             

               acoustic4cure2015poster.jpg

kép: Rolling Stone magazin

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2015.05.18. 17:52:00

Jerry Cantrell mikor lépett ki az Alice In Chainsből? Tudtommal a mai napig a gitáros az AIC fő dalszerzője és egyik alapja.

Angus Yang 2015.05.18. 18:34:42

@wovbagger: abszolút jogos, javítva, köszi
süti beállítások módosítása