Ezt válaszolta Lady Gagának az Iron Maiden énekese

2015. szeptember 27. 08:56 - Angus Yang

Az énekesnő nemrég a CR Fashion Book's című divatlapban egy fotósorozaton Iron Maiden pólóban feszített, pár nap múlva pedig meg is indokolta a választást. A hír a Maiden frontemberéhez is eljutott, aki reagált is a 'megkeresésre'.

bruce-dickinson-lady-gaga-630x420.jpg

Lady Gaga a képek megjelenése után egy interjúban többek között azt is elmondta, hogy szerinte napjainkban a metál zene szerepe alábecsült. A Maident külön kiemelte: " Az Iron Maiden rajongói a mai napig is stadionokat töltenek meg, a közönség imádja a zenéjüket, a dalszövegeiket és a tömeg lélekben egyesül az Iron Maiden szeretete révén. Úgyhogy amikor valaki jön és azt mondja, hogy én leszek az új Madonna, ezt szoktam válaszolni: nem, én leszek az új Iron Maiden".

A hízelgő gondolatok az Iron Maiden énekeséhez is eljutottak és az amúgy általában nem szolid Bruce Dickinson  eképpen reagált: "Szerintem Lady Gaga nagyszerű előadó és igaza van nem ő a következő Madonna, ugyanis jobb nála. Elsősorban azért, mert tud énekelni, jobb a hangja, jó zenész (4 éves kora óta zongorázik - a szerk.) és nagyon jó előadói érzéke van.  Aki pedig egy díjátadón sonkás szendvicsnek öltözve jelenik meg, nálam nyerő". 

Az énekesnőnek annyira jól estek Dickinson dícsérő szavai, hogy a Maiden új albumának (Book of Souls) megjelenése napján reggel 5-kor kelt , hogy beszerezze a lemezt. Lady Gagának riszpekt, az olvasónak pedig egy koncert részlet, amint a Maiden éppen "maroknyi' közönségének nyomja.

 

 

 

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trollsalab 2015.09.27. 21:38:57

Na és. Boy George meg Misfits pólóban jelent meg.

body_andras 2015.09.28. 09:58:26

Gaga részéről ezt a gesztust én csak szimpla marketing fogásnak tekintem, de meg lehet érteni: a Book of Souls-ra óriási felhajtás vár, aki meglovagolja a hullámot az csak jól járhat. Tiszteletre méltó, hogy sztárok közt színvonalas kommunikáció is történhet, a celeb-képmutatás helyett.

Attitudeman 2015.09.28. 14:42:20

@body_andras: Mondjuk ezzel pont mellélőttél, mert Gaga ordas nagy Maiden fan. A karrierje kezdetén valami táncprodukcióban is Maidenre nyomta, pár éve valamelyik turnén is ott volt, és még a backstage-be is bement a Maiden tagokhoz, ha jól tudom a ruháikat is kivasalta :D
süti beállítások módosítása