Freddie Mercury kiakadt Kanye Westen

2015. július 02. 09:39 - Angus Yang

A rapper a hétvégi fellépésén a Glastonbury fesztiválon a legnagyobb élő rocksztárnak nevezte magát és egy Queen számot is elénekelt, de Freddie-nek nem igazán jött be a dolog.mercury_west.jpg

 Kanye West hétvégén előadott Bohemian Rhapsody feldolgozása rendesen megosztotta a rajongókat. Egyesek szerint nagyon jól sikerült, mások szerint ennél jobban szándékosan sem lehetett volna megerőszakolni a Queen klasszikusát.

Egy Queen-fanatikus olyannyira 'idegállapotba került', hogy készített egy videót az említett próbálkozásból, amiben Freddie is megjelenik és kifejezi véleményét a rapper teljesítményéről. Árulkodó adat, hogy a Kanye West koncert eme részletét félmillióan nézték meg eddig, a házilag kevert vicces klipet pedig már több, mint 2 millióan. Nézd meg a videót és szavazz!

 

                              

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása