Ötlet házassági évfordulóra - privát Rolling Stones koncert

2015. június 02. 09:10 - Angus Yang

 A Hewlett-Packard volt elnöke múlt pénteken egy privát rolling Stones koncerttel lepte meg feleségét. Elmondjuk mennyibe került neki a buli és mutatunk pár képet a kint rekedtek rajongókról, valamint bentről, a koncertre bejutott szerencsés meghívottakról. 

bellyfo.jpg

A volt HP vezérnek egyszerű dolga volt, először egy helyet kellett találnia a rendezvényhez, utána pedig már csak utalnia kellett a zenekar gázsiját, ami 2 millió dollár volt ezen az estén. Hozzá kell tennünk, hogy nem is volt kerek az évforduló volt, 'csak' a kilencedik. Az ember az ilyeneket általában elfelejti, vagy szerencsés esetben munkából hazafelé útközben még talál egy nyitva tartó virágboltot. El sem tudjuk képzelni, mivel lehet ezt űberelni majd a tizediken. Valamit nagyon tudhat a szerencsés feleség, mert néhány éve az ötvenedik születésnapján személyesen Sir Paul McCartney húzta a talpalávalót (1 millióért).

Mielőtt meglepődnénk Mick Jaggeren és bandáján, tudni kell, hogy már többször előfordult, hogy a Rolling Stones aktuális turnéja során egy-egy titkos meglepetés koncertet adott céges bulin, vagy valamilyen magán partin. Amúgy nincsenek egyedül ezzel a hagyománnyal, nemrég például a Metallica is fellépett egy vállalati évadzárón. A válság ellenére vannak még munkahelyek, ahol év végén nem egy töltőtollat kap az ember, hanem néhány száz munkatársával megnézheti egy zártkörű koncerten a Metallicát, vagy a Stones-t. Hazai példa, hogy néhány éve az egyik bank év végi buliján a Deep Purple szórakoztatta az alkalmazottakat az Operaházban.

A beszámolókból kiderül, hogy amint elkezdtek kiszivárogni a hírek, miszerint a Rolling Stones két nappal San Diego-i stadion koncertje után még mindig a városban van és este egy titkos bulira készül az egyik menő rockkocsmában, elkezdtek gyülekezni a rajongók a helyszínen. Délután még csak egy hatalmas piros kamion és egy turnébusznak kinéző jármű utalt arra, hogy valami készül. Aztán - a tv stábokkal egy időben - megjelentek a biztonságiak, majd a zenekar kísérőzenészei, legvégül sorban beosontak a hátsó ajtón Jaggerék is.

Végül este 9 óra körül az ajtóhoz közel állók meghallották a Start Me Up kiszűrődő nyitó riffjeit. A Stones bent a színpadon van. A továbbiakról a szerencsés 400 meghívott vendég tudna beszámolni. Mi megmutatjuk az este setlistjét és egy helyi híradó beszámolóját. Legalul, galériánkban pedig néhány fotót a kocsmán kívül és belül történtekről. 

belly_up_setlist.jpg 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása