Rendesen odateszik magát a Mötley Crüe a búcsúturnén

2015. június 24. 12:25 - Angus Yang

Mostanra már egész jó minőségű amatőr felvételek kerültek fel a netre a zenekar két héttel ezelőtti Sweden Rock-os fellépéséről, ami a The Final Tour elnevezésű búcsúturné egyik európai állomása. Pár számot megmutatunk, valamint találtunk egy igazi csemegét jóval régebbről, talán akad még aki nem látta.

motley-_vnceneil.jpg

A Mötley Crue búcsúturnéja óriási siker mind szakmailag, mind anyagilag. A felvételeket elnézve megállapítható, hogy nem haknizni keltek útra Vince Neil-ék.  A zenekar rajongói is így ítélik meg, így történhetett, hogy  a turné tavalyi amerikai és kanadai állomásain 72 városban összesen 42 millió dollár volt a jegybevétel. Hogy lesz-e majd egy 'Another Final Tour', ha elbulizták ezt a pénzt a fiúk, az majd kiderül, egyelőre megesküdtek, hogy ők nem fognak kétévente búcsúturnéra indulni, mint sok más előadó.

Íme néhány nóta a fesztiválról, legalul pedig szintén egy fesztivál, amit úgy hívtak, hogy Monsters of Rock, 1991-ben rendezték és egyik állomása a mi Népstadionunk volt. Utóbbihoz jó nosztalgiázást!

                              

 

Szólj hozzá!
Címkék: mötley crüe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása