Mad Max és AC/DC. Együtt játszik!

2015. június 16. 11:45 - Angus Yang

Szeptemberben kerül a boltokba a Mad Max videó játék, melyhez elkészült az első trailer. És hogy mi köze ennek az AC/DC-hez, mindjárt megtudhatod.

madmax.jpg

Már el is készült a videó játék a nemrég bemutatott és a korábbi Mad Max filmek nyomán, ez eddig nagyon jó hír. A rossz, hogy aki elakadt a PS3-nál, XBox 360-nál, vagy a pc-je nem kellően combos, az nem fogja tudni Max bőrébe bújva alázni a rosszakat, meg robbantgatni az autóikat, ugyanis csak a legújabb konzolokra jön ki a játék, a pc hardver igénye pedig feltehetően nem 'közepes'. A játék Amerikában 17-es karikát kapott, tekintettel a játék folyamán felmerülő vérre,  erőszakra, csúnya beszédre és droghasználatra, külön és együtt.

A reklámfilm háttérzenéjét az  AC/DC szolgáltatja. Ha az alábbi linken megtekinted, akkor biztosan az lesz a véleményed neked is, hogy a kettő nagyon passzol egymáshoz. Gamerek türelem, a megjelenés szeptember 1. 

 

forrás: ign.com

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csuvakka 2015.06.16. 23:20:41

Szánalmas már hogy minden második filmnek, játéknak az erőszakról, rombolásról kell szólnia. Ha ennyire szeretik a a kedves producerek, mozibajárók, játszós gyerekek az erőszakot, kérném már szépen, nyírják ki egymást, és vegyék fel videóra, csináljanak belőle egy dokumentumfilmet.
A Hell's Bells persze ettől függetlenül egy jó szám.
süti beállítások módosítása