SZAVAZZ! SZERINTED MELYIK ROCK/METAL ZENEKAR DEBUTÁLÓ ALBUMA A LEGJOBB?

2015. február 25. 08:13 - Angus Yang

Összeszedtük 20 műfajteremtő hard rock/heavy metal zenekar első lemezét. Szerinted melyik banda első korongja ütötte a legnagyobbat? 

headerkedvenc_albumod_febr_1.jpg

             

             Válaszd ki, melyik banda első albuma sikerült a legjobban. Voksolás az albumlista alatt.

2kedvenc_albumod_febr.jpg

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2015.06.29. 22:51:35

Jó, ez hülyeség, nem is minddel találkoztam még, de nekem ez a szavazás így is olyan, mintha almát kellene hasonlítani körtével :( Azért szavaztam a Kiss-re, teljesen jótékonysági célzattal, mert bármibe lefogadtam volna, hogy sokan előzték, de amúgy tudom, hogy semmi alapom szavazni, ha egyszer nem ismerem az összes lemezt.
A blog egészen jó, mondjuk meglehetős módon modoros stílusban íródott túl rövid cikkek, a név meg szinte nyúlás és morognék miatta, ha lenne hozzá jogom, mégis, ha említenéd a Paradise Lostról is néha, benéznék olykor - duzzogva.

Angus Yang 2015.07.03. 00:15:44

@HoldViola: Köszi az építő jellegű kritikát, annak ellenére mondom ezt, hogy a narcizmus nem áll távol tőlem. A leggagyibb, de hangzatos posztjaim kerülnek ki az Indexre, talán innen a modorosság és elismerem, hogy a te írásaid komolyabbak, de mégis elolvastad pár posztomat, szóval működik :-) 5 perc alatt összedobott sorok a főoldalon, félnapos munkák eredményei viszont a 'süllyesztőben', ez van, a szerkesztő az Isten, máshogy tekint a posztokra. Ha nem is ebből élek, azért jó ha sokan klikkelnek, még akkor is, ha alkotói szabadságom erősen korlátozva van. A szavazásról azt gondolom, hogy mindenki életében volt egy LEMEZ , ami mindent vitt, arra lettem volna kíváncsi, kinek mi volt az. P Lost postot nem ígérek, az tényleg modoros lenne, ha olyasmiről írnék, amiben nem érzem magam teljesen otthonosan. Akkor akár újságírónak is elmehetnék.
süti beállítások módosítása