Hallgasd meg a Faith No More új kislemezét!

2015. március 02. 10:09 - Angus Yang

A lenti linken meghallgathatod a Faith No More új kislemezét a májusban megjelenő 'Sol Invictus' albumról. Roddy Bottum a zenekar billentyűse nemrég egy interjúban elmondta, miért kellett nyolc évet várni az új lemezre.

fnm.jpg

" Elkezdtük unni, amit csináltunk. Sok zenésznek jelentettünk inspirációt és igazolást, hogy jó úton járnak, erre mi ugyanazokat a régi, jól bevált számokat játszottuk egyre nagyobb színpadokon, egyre nagyobb közönségnek. Túl kényelmes és kihívások nélküli út volt ez. Rá kellett jönnünk, hogy ezek nem mi vagyunk. "

Roddy  Bottum még elmondta, hogy az új album sötétebb lesz, egyfajta visszatérés a gyökereikhez. A dalok szövegei kapcsán kiemelte Mike Patton énekes munkáját, akinek személy szerint imádja a szövegeit. 

Az album előreláthatólag május 19.-én jelenik meg, addig is tehát egy kis előzetes a zenekar kiadójának jóvoltából.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása