Ezért kért kegyelmet két halálraítéltnek a Black Sabbath gitáros

2015. március 05. 13:48 - Angus Yang

A Black Sabbath gitárosa, Tony Iommi, két halálra ítélt ausztrál drogcsempész ügyében próbálja latba vetni a metal műfajban szerzett hírnevét. Levelet írt az indonéz elnöknek, amelyben arra kérte Joko Wododo-t, hogy változtassa életfogytiglanra a büntetést. 

blacksabbath.jpg

Hogy miért van Tony Iomminak jó esélye , hogy sikerrel járjon? Nos az indonéz elnök közismerten - heavy metal fanatikus. Jokowi, ahogy legtöbben ismerik, 2014-ben lett az ország elnöke. Még a megelőző évben egy Metallica koncertről egy Robert Trujillo által dedikált basszusgittárral tért haza, amit azután le kellett adni a hatóságoknak, mert szerintük " nem erkölcsös. "

Iommi az elnöknek március 3-án küldött levelében tisztelettel elmondja, hogy ha valaki, akkor ő maga tisztában van a drogok negatív hatásaival és respektálja az indonéz kormány kábítószer ellenes lépéseit. Egyben arra kéri, vegye figyelembe, hogy a két halálraítélt a börtönben jó útra tért, börtöntársaiknál tisztességesebb életet élnek és egy esetleges életfogytiglan tartó büntetés során hasznára lehetnek az indonéz társadalomnak. 

Alább tekinthető meg a levél, el tudjuk képzelni, milyen dilemmában lehet Jokowi, akinek az egyik kedvenc zenekara a Black Sabbath. Nem minden nap kap az ember levelet Tony Iommitól.

level.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása