Találd ki melyik számot nyomta közösen szombaton Slash, Gilby Clarke és Duff McKagan

2015. március 09. 09:27 - Angus Yang

Nagyot nézhettek szombaton az argentin rajongók Slash koncertjén, ugyanis meglepetés vendégként egy-két szám erejéig Gilby Clarke és Duff McKagan lépett a színpadra. Így a legsikeresebb Guns N Roses felálllásból már 'csak' Axl és Matt Sorum hiányzott, a régi bandának több, mint a fele a színpadon volt.  

slashduffargentina2015_638.jpg

Az alkalmi újraegyesülés során Slash és két régi társa a Paradise City-t játszotta el amit a közönség részéről lelkes " Guns N Roses ! " skandálás előzött meg.

Nem ez az első alkalom a klasszikus GNR feloszlása óta, hogy Slash együtt lép színpadra régi kollégáival.  2012-ben pédául, a Guns Rock N Roll Hall of Fame-be iktatásakor Gilby Clarke, Matt Sorum, Steven Adler, Duff és Slash három számot is eljátszottak az Appetite albumról. Axl természetesen távol maradt.

Íme tehát a Paradise City szombatról, Buenos Aires-ből. 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása