Na melyik Van Halen tag szerepel a hölgy klipjében?

2015. március 10. 09:59 - Angus Yang

A képet elnézve nem nehéz kitalálni: igen, David Lee Roth. A klip megtekintése után nem csodálkozhatunk, hogy igent mondott a felkérésre, az énekes mindig is nagy barátja volt a női nemnek, itt meg egy egész osztálynyi van belőlük. A netre felkerülő legújabb Van Halen koncerteken pedig látható-hallható, hogy a frontember haja ugyan jelentősen, hangterjedelme kissé, viszont energiái cseppet sem csökkentek az évtizedek folyamán.

trishapaytasvid_638.jpg

Néhány érdekesség a klipról: a képen látható hölgy, Trisha Paytas tehát feldolgozta a Van Halen ' Hot for Teacher' című 1984-es dalát. A video intrójában D.L. Roth mond el néhány mondatot, amibe látszólag belekavarodik, még japánul is elkezd beszélni, de profi módon jön ki belőle és elnézést kér, amiért kissé zavartan beszél, de most olyanokat fogunk látni... A felvételeket  ugyanabban az iskolában forgatták, ahol annak idején az eredeti Van Halen klipet is felvették.

Az énekesnő Trisha Paytas afféle youtube-celeb, kezdő színész, énekes, szerző. Folyamatosan a tűz körül pörög, talán csak idő kérdése az áttörés. Szerepelt már Eminem, a Guns N Roses és Amy Winehouse klipjeiben.

Még említésre méltó, hogy a klipben szereplő egyik hölgy Minnie Gupta, aki Sebastian Bach-al az ex-Skid Row énekessel pár éve a menyasszonyi státuszig jutott és Bach 2011-es szólóalbumának borítóján is szerepel.

Íme tehát a Van Halen átértelmezés. Ne felejtsetek el szavazni, a klipen túlgörgetve megtehetitek. 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása