Beismerő vallomást tett az AC/DC dobosa

2015. április 21. 09:21 - Angus Yang

Egyik alkalmazottját akarta 'kinyiratni'

Phil Rudd tegnap az Új-Zélandi Tuarangai Körzeti Bíróság előtt elismerte az életveszélyes fenyegetés és a kábítószer birtoklás vádját. Az emberölésre való felbujtás vádja alól korábban felmentették. Ügyvédje szerint vicc az egész.

phil_rudd_2014.jpg

 

Tavaly augusztusban jelent meg a dobos szólólemeze Head Job címmel, ám az album nem fogyott túl jól. Phil Rudd mérgében néhány alkalmazottját elbocsátotta, köztük a későbbi leendő áldozatot, akire különösen neheztelt. Szeptember 25-én azután felhívta egy ismerősét, hogy 'nyírja ki' a célszemélyt. Fizetségként felajánlott 200 ezer dollárt, egy motort és egy autóját, vagy egy házát. Másnap pedig felhívta egykori alkalmazottját és közölte vele, hogy megy és megöli. 

" Az egész egy dühös hangvételű telefonhívás köré épül " mondta a dobos ügyvédje. " A sértett panaszt tett a rendőrségen, beindult az apparátus, kilenc rendőr jelent meg Phil Rudd házánál házkutatási paranccsal és egy nyomozókutyával. Felforgatták a házát és megvádolták gyilkosságra való felbujtással. Utóbbit nem sokkal később ejtették".

A bíróságon a rendőrség beszámolt arról, hogy mikor megjelentek Phil Rudd házánál, a dobos megpróbált eltüntetni némi kábítószert. Végül előkerült összesen fél gramm metamfetamin (speed) és 91 gramm marihuána.  A dobos szabadlábon maradhatott a június 26-i tárgyalásig, ahol ügyvédje  védence felmentését fogja kérni.

Meghallgattuk a szóban forgó albumot (már a megjelenésekor). Igazi koszos, kocsmaszagú rock, nem több és nem kevesebb, természetesen némi AC/DC- , valamint Motörhead hatással. Viszont megpecsételte a lemez sorsát, hogy csak Ausztráliában jelent meg. Ha erről (ahogy feltételezzük) a szóban forgó munkatárs is tehet, akkor nem csoda, ha Phil Rudd-nál elszakadt a cérna.

Hallgasd meg a az album szerintünk legjobb számát. Ha megtetszett, alatta megtalálod a teljes albumot.  

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: acdc bréking

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása