Ez is ritka : reklámfilm a Metallica főszereplésével

2015. május 05. 08:41 - Angus Yang

A San Francisco Giants baseball csapat múlt szombaton Metallica-napot tartott a Los Angeles Angels elleni hazai meccse során. A gárda a zenekar kedvéért, fennállása óta először, fekete mezben játszott. A kezdődobást Lars Ulrich végezte, a himnuszt Hetfieldék gitározták el és egy jópofa reklámfilmet is összedobott a banda. 

720x405-472003472.jpg

A Metallica a San Francisco Bay Area egyik legismertebb 'intézménye', ezen kívül a zenekar tagjai nagy Giants rajongók. Így minden adott, hogy immár harmadik éve zsinórban a baseball csapat a zenekarral szövetkezve Metallica-napot tartson az idény egyik hazai mérkőzésén. 

Az esemény megnyitásaként James Hetfield és Kirk Hammett játszotta el a amerikai himnuszt, Hetfield olvasta be a hangosbemondón a játékosok neveit, majd Lars Ulrich végezte el a kezdődobást.

Az alkalomra egy reklámfilm is készült a banda főszereplésével. A zenekar tagjai belopóznak a Giants öltözőjébe és egy ruhafestékkel feketére színezik a csapat amúgy hagyományosan világos mezét. Az új színű szerelés a Metallica '91-es 'Fekete Albumára' hivatott emlékezni. A Giants pályafutása során először lépett pályára feketében. 

Íme Hetfieldék előadásában a himnusz, alatta pedig a reklámfilm.

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása