A Black Sabbath koncertig itt egy kis Zakk Sabbath

2015. október 12. 08:55 - Angus Yang

Zakk Wylde aki köztudottan nagy Black Sabbath rajongó, cover zenakarával a Zakk Sabbath-tal a kaliforniai Fullertonban lépett fel a múlt héten. Az esetről videó is készült.

zakksabbath2015bandlive_638.jpg

 Még tavaly év végén mutatkozott be a formáció a híres-hírhedt Roxy-ban. A mostani felállásban Rob "Blasko" Nicholson (Ozzy Osbourne, Rob Zombie) basszer és a dobos Joey Castillo (Danzig, Queens of the Stone Age) alkották a ritmusszekciót.

A bulin a zenekar csak az Ozzy nevével jelzett korszakból játszott. Zakk egy korábbi interjúban elmondta, hogy minden tisztelete Ronnie James Dioé, de számára a Black Sabbath csak Ozzy-val az ami, az utána következő bandát már akkor Heaven & Hellnek kellett volna hívni, a totálisan más hangzás és  zenei világ miatt.

Íme tehát a War Pigs (majdnem végig) Zakk Sabbath módra. Királyság, hogy Zakk ezzel újabb jelét adta, hogy nincs besértődve, amiért nem ő gitározott Ozzy utolsó lemezén és a hozzá kapcsolódó turnén.

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása