Brutálisan szétütötte az orrát koncert közben David Lee Roth

2015. április 03. 09:51 - Angus Yang

A napokban a Van Halen egy alaposan beharangozott amerikai talk show-ban lépett fel. Az első szám elején miközben az énekes a mikrofonállványt pörgette, olyan szerencsétlenül találta el vele az orrát, hogy le kellett állniuk és rendbe hozni a sebet. Minden rosszban van valami jó, a videóban mindjárt be is bizonyítjuk.

040215-van-halen-tour-dg-blog-750x435.jpg

A Van Halen több, mint 30 éve nem játszott élőben amerikai tv műsorban a David Lee Roth-os felállással. A napokban megjelent koncertlemezüket népszerűsítendő léptek fel most az egyik legnépszerűbb talk-showban, a Jimmy Kimmel Show-ban. A beszámolók szerint Amerika minden szegletéből érkeztek a die-hard rajongók, hogy megnézzék a 8 számból álló mini best of koncertet.

A buli azonban rosszul kezdődött, David Lee Roth az intro alatt nagyon durván megütötte az orrát a mikrofonállvánnyal, félre kellett vonulnia a színpad szélére, ahol átmeneti megoldásként összeragasztották a sebet. A koncert után az első út a sebészetre vezetett, ahol 14 öltéssel varrták össze az énekes orrát.

De mint említettük, minden rosszban van valami jó. Esetünkben az, hogy a három színpadon maradt zenész, hogy áthidalja a kényszerszünetet,  kellemes jammelésbe kezdett ami a Van Halen esetében igen ritka, de annál királyabb dolog.

Az eseményről készült videó alább megtekinthető.  

 A perverzeknek még egy kis részlet a műsor délutáni soundcheck-jéből, Eddie melegít.

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása