Körözés alatt a Nickelback

2015. május 23. 10:50 - Angus Yang

A queenslandi rendőrség adta ki a felhívást a banda koncertje előtt, a vád 'zene ellen elkövetett bűncselekmény'. Persze csak viccből. Vagy mégsem? Szavazz róla!

nickelback.jpg

Az Ausztráliában lévő Brisbane-ben a banda koncertjének napján a helyi rendőrség egy felhívást tett ki a facebookra és a twiterre, melyben figyelmezteti a lakosságot, hogy keresi a négy férfit, akik a környéken megjelenhetnek és zenészeknek adják ki magukat. A lakókat megkérik, hogy kerüljék a környéket, mert valószínűleg zene elleni bűncselekményt fog a négyes elkövetni, melynek következtében romolhat az ott tartózkodók hallása ezen kívül társadalmi megítélésük is nagyot zuhanhat, ha meglátják őket a koncert környékén.

A vicc jól sült el, eddig 37 ezren lájkolták a postot. Íme a körözési felhívás, alatta pedig szavazhatsz, döntsd el, hogy jó vicc volt-e, vagy szerinted tényleg merénylet történhetett a zene ellen.

bolo.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása