Ne hagyd ki! 18:30 kor System of a Down koncert élőben Jerevánból!

2015. április 23. 15:50 - Angus Yang

A Rollin Stone magazin és a zenekar jóvoltából élőben nézheted végig a System of a Down mai jereváni koncertjét. A zenekar  koncertsorozata az örmény népirtás 100 éves évfordulójának állít emléket. A 'Wake up the Souls' turné mai állomása az örmény fővárosban kerül megrendezésre és a tervek szerint magyar idő szerint este fél 7-kor kezdődik. Mutatjuk a linket.

system-of-a-down-2015.jpg

A zenekar tagjai a népirtás túlélőinek leszármazottjai és ismertségüket kihasználva igyekeznek felhívni a figyelmet a másfél millió emberéletet követelő mészárlás szörnyűségére.

Serj Tankian, a zenekar vezetője így nyilatkozott a Rolling Stone magazinnak az esemény kapcsán: ' Szeretnénk felhívni az emberek figyelmét, hogy népirtások ma is történnek, mindegy, hogy minek hívják, holokausztnak, humanitárius katasztrófának, vagy éppen népirtásnak. Semmi nem változott. Mi szeretnénk a változásból kivenni a részünk. Azt akarjuk, hogy végre elismerjék a 20. század első népirtásának tényét, ezzel megújítva a reményt, hogy az emberiség képes útját állni önmaga elpusztításának'.

Az alábbi linken nézheted meg a koncertet. Alatta pedig egy kis részlet a soundcheck-ből:

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása