Vagányság: Madonna Led Zeppelint gitározik

2015. június 21. 11:29 - Angus Yang

A rock történetének egyik legjelentősebb dalát minden zenerajongó felfedezi előbb vagy utóbb. Mostanra Madonnának is átjött nóta és két napja kitette a Instagramra, amint a Whole Lotta Love nyitó gitár riffjét játssza egy szobában.

madonna_guitar.jpg

Madonnáról a rockrajongók talán nem tudják, de az utóbbi turnéin a színpadon is megjelenik gitárral a kezében egy-egy szám erejéig, ami a laikus utálkozók szerint be sincs dugva. Persze hogy nincs, hiszen vezeték nélküli rendszert használnak.

Mindenképpen becsülendő a mostani  próbálkozás, amit  Madonna 'Led Zeppelint imitálva' kommenttel osztott meg és eddig 65 ezer lájknál tart. Gondoljunk bele, ha az énekesnőnek csak minden századik rajongója üti be a videó megtekintése után a googleba, hogy 'led zeppelin', akkor is szép számú rajongója kezd bele egyfajta rocktörténeti gyorstalpalóba.  

Amúgy nemrég felkerült a netre egy Madonna-Led Zeppelin mashup Justify Whole Lotta Love címmel és talán nem alaptalan a gyanúnk, hogy szeptember elején induló új  turnéján az énekesnő valami hasonlót is elő fog adni.

Íme a videó, alatta pedig a mix: 

 

 

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazi hős 2015.06.21. 21:43:24

Nagyon nem szeretem a régi kedvencek feldolgozásait, Madonnáért se vagyok oda (bár az, hogy a Like a Virgin óta fent van a csúcson, az tagadhatatlan), de ez egész jó lett: nem tisztán az eredeti, de nem is gányolták szét a beleszőtt Madonna dal ellenére. Hajrá öreglány, előre a kultúrmisszión.
süti beállítások módosítása